El pederasta, el Carnaval i els resultats hotelers, a L’Eco

- Publicitat -

El pederasta detingut a Sitges i el seu comportament, les novetats del Carnaval, els resultats hotelers de l’any passat, la plataforma electoral en suport a Aurora Carbonell, els nous pisos socials i els resultats de l’estudi de l’Hepatitis C centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana. Amb el setmanari, tots els nostres lectors i subscriptors trobaran els nous números de Time Out i del Butlletí del Grup d’Estudis Sitgetans.

La detenció d’un pederasta a Sitges és motiu d’atenció a les nostres pàgines. Expliquem com es movia, quins delictes havia comès i quins eren els seus lligams amb Sitges i amb els clubs esportius pels quals havia passat.

La informació local també s’atura en els resultats d’ocupació hotelera del 2022, la presència de l’escola d’Hoteleria del Benaprès a Futur, la plataforma de suport electoral a Aurora Carbonell, els resultats de l’estudi d’Hepatitis C, els avenços per posicionar Sitges en la Copa Amèrica de vela, els nous pisos d’emergència social, l’incendi al carrer Antoni Gaudí i l’atropellament mortal a la via.

També tractem les novetats del Carnaval, la celebració de Sant Sebastià, la nova Associació Cetàcea al Port d’Aiguadolçi el sopar de la Lluna Plena. Les entrevistes d’aquesta setmana són a l’actriu Esther Soto i la grallera Amèlia Gimeno. El relat de Malvasia de Lletres és de Rosalia Sans.

L’Eco d’aquesta setmana lliura a tots els seus lectors i subscriptors el número de la revist Time Out del mes de febrer i un nou número del Butlletí del Grup d’Estudis Sitgetans, que publica un treball sobre les antigues creences i supersticions marineres.

La informació de Cultura destaca la iniciativa de la Biblioteca de registrar els pregons festius, la commemoració del desè aniversari del Cine Club Sitges, l’exposició de Genís Hernández a Miramar i el recital de David Jou a la Fundació Stämpfli.

Les pàgines de L’Eco in English tracten la detenció del pederasta, la proposta de la Generalitat per a que es faci un aparcament prop de l’estació, el col·lapse de la Sanitat i l’incendi d’un contenidor.

La informació de Ribes passa per la crònica i balanç de Sant Pau, per l’entrevista a l’alcaldessa, Abigail Garrido, les denúncies de fem Poble en els “errors” en els ajuts a l’energia verda i l’homenatge a Manuel Rius.

A Esports destaquem l’important partit de la UE Sitges aquest cap de setmana, després de la derrota de dissabte, la trobada internacional de rugbi que hi haurà a Sitges, la participació de Xavi León i Martín Ribes en el campionat d’Espanya d’Enduro i la victòria dels escacs del Prado a la Lliga Catalana.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de José Luis Bóveda, Rob Burlace, Carola Fernández, Pepi Martínez Font, Jordi Mas, Joan Rosquellas, Aitor Torres, Yoki Vu, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són Núria Camps (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes). L’apunt és de Laura del Sol.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats