El percentatge de vacunats a Sitges és un 6% inferior a la mitjana catalana

- Publicitat -
Punt de vacunació al Museu del Ferrocarril de Vilanova

A mida que ha avançat el procés de vacunació s’han fet més grans les diferències entre el percentatge de sitgetans vacunats i el del conjunt de catalans. Ara arriba a gairebé el 6 per cent.

El 75,57 per cent de catalans ja han rebut la pauta completa de la vacunació de la Covid. En canvi, a Sitges són un 69,88 per cent. A Sant Pere de Ribes, la xifra està entre mig: un 72,25 per cent. A finals de primavera (15 de juny), la diferència entre el percentatge de sitgetans vacunats i de catalans era 2 punts i mig.

Aquesta diferència notable en els dos percentatges es deu a diversos factors. Un d’ells és l’elevat nombre d’estrangers que resideix a Sitges (gairebé un 30 per cent del conjunt de la població). Tot i estar censats al municipi, han estat vacunats en els seus països d’origen i, per tant, no sempre consten en els còmputs de la Generalitat.

A Sitges ja hi ha més de 300 persones que han rebut la tercera dosi de la vacuna. En la seva majoria són gent de les tres residències de gent gran. A Sant Pere de Ribes en són 233.

Notícies relacionades:
El risc de rebrot es redueix a nivell “molt baix” (7 d’octubre de 2021)
Comença a subministrar-se la tercera dosi de la vacuna entre la gent gran (28 de setembre de 2021)
El nombre de nous positius es manté en la banda baixa (23 de setembre de 2021)
Els vacunats a Sitges i a Ribes encara no arriben al 65% (31 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


Articles relacionats