LOADING

Type to search

Actualitat

El Pla d’Educació busca marcar els reptes de futur

Entrada de l’escola Miquel Utrillo

El procés d’elaboració del Pla d’Eduació consta de tres fases diferents: diagnosi, disseny i aprovació. L’objectiu del Govern Local és crear una eina de planificació educativa per endreçar, definir i establir l’horitzó de les prioritats educatives per als propers cinc anys.

El 24 d’octubre va arrencar la primera fase de diagnosi, que ara finalitza. La setmana passada es va celebrar una segona sessió a la qual es van recollir i compartir propostes de millora i necessitats. La finalitat d’aquest primer període és obtenir la radiografia educativa del municipi mitjançant la recollida de dades de la població, els programes que intervenen en l’àmbit educatiu, projectes, activitats i recursos. A més, s’han realitzat enquestes dirigides als centres educatius, les associacions AFA i AMPA, les entitats socials i culturals, l’alumnat a partir de quart de primària i les famílies. Un cop superats aquests processos, es presentaran les línies d’acció a curt, mitjà i llarg termini.

Pel que fa a les properes fases, el segon període de disseny, que començarà al mes de maig, servirà per definir els objectius que es volen assolir. Finalment, la darrera fase del Pla, la d’aprovació, cercà aprovar el pla abans de l’estiu al Ple de l’Ajuntament. En l’elaboració del Pla col·laboren amb diferents aportacions representants dels partits polítics, tècnics municipals i supramunicipals, representants dels centres educatius, membres del Consell Escolar Municipal, persones de les associacions de famílies i comunitat educativa, entre altres.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure