LOADING

Type to search

Actualitat

El pla per obrir l’oci nocturn, l’ocupació per Setmana Santa i la vacunació, a L’Eco

La inèdita prova pilot per obrir l’oci nocturn, l’alta ocupació per Setmana Santa, l’augment de la vacunació –però també dels casos positius–, la vida sitgetana del suec jutjat per narcotràfic, la ruta local de la Malvasia, les caramelles confinades i el nou projecte de Sant Pau a Ribes protagonitzen l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana.

A les pàgines de L’Eco detallem la inèdita prova prevista en cinc bars d’oci nocturn del Dos de Maig, a l’estil dels concerts de l’Apolo i Love of Lesbian, per provar de recuperar l’activitat. També narrem la vida sitgetana del suec Jonas Falk, que s’enfronta a una pena de 20 anys per blanqueig de capitals i acusat de narcotràfic. També expliquem les darreres estafes via SMS succeïdes a Sitges. La campanya dels restauradors i cuiners locals, la nova iniciativa per estimular el comerç local, les accions per promocionar el turisme de congressos, l’incendi de la Ribera i la presència de Carlos Carrizosa a Sitges són altres de temes de l’actualitat local abordats en les nostres pàgines.

Altres articles i reportatges que publiquem són sobre la nova ruta Olor de most, impulsada pel Centre d’Interpretació de la Malvasia, el programa de les caramelles, la suspensió del Ral·li presencial i l’exposició sobre la conscienciació dels usos de l’aigua. També publiquem un ampli reportatge de Carina Mut sobre els orígens cubans del carilló de Sitges. L’entrevista d’aquesta setmana és Hanne Forgaarel. Aquesta setmana publiquem una nova aportació del Pati filosòfic.

A les pàgines de Ribes us expliquem el nou projecte de l’ermita de Sant Pau, la proposta dels Banys del Bosc, el programa dels casals de la gent gran, l’aturada de dos desnonaments a les Roquetes i l’ampliació del curs del Carretoner.

A la secció L’Eco in English tractem la pujada de casos positius per Covid a Sitges, la conversió del Casal de Pau Casals en centre de vacunació i la campanya dels restaurants locals.

A les pàgines de Cultura parlem sobre el nou festival d’òpera previst per a l’any vinent, el programa del Jazz Antic Sitges, l’ampliació del Monocicle i la campanya per a que l’artista surrealista Bruno tingui un carrer amb el seu nom. A les pàgines d’Esports parlem del nou projecte de psicologia esportiva aplicada al futbol local, el fitxatge d’Idoia Moreno pel Mèrida, la Lliga de futbol sala i el programa de futbol per a la Setmana Santa.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Isidre Also, José Luis Bóveda, Jimmy Burns, Núria Camps, Dani Carabantes, Owen Holden John, Anaïs Martí, Pepi Martínez Font, Pepa Masó, Carina Mut, Àxel Neumann, Míriam Ojeda, Òscar Ortiz i Chris Wright, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Antoni Sella, Vinyet Panyella, Manel Pérez, Núria Pozo i Alba Vigó. Les contres són de Xavier Gimeno (Sitges) i Lali Miret (Ribes). L’apunt d’Iris Salomé.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA