El Ple desencalla la construcció de 175 habitatges de lloguer públic

Moment en què Júlia Vigo informava de la construcció de 175 habitatges de lloguer públic.
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament va aprovar, per unanimitat, la construcció de 175 pisos de lloguer públic amb preu assequible a la zona de la Plana, Sant Bàrbara i Vallpineda. La regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, va destacar que “joves, grans i famílies i tota la ciutadania que es veu obligada a marxar de Sitges per tenir un habitatge digne”. El dictamen, que va entrar d’urgència, desencallarà els nous pisos amb preu de lloguer per sota del previst i amb la màxima qualificació d’urgència.

L’alcaldessa, Aurora Carbonell, també va anunciar l’ampliació de l’equip de Govern, amb la incorporació del PSC i el Margalló. Diversos regidors de l’oposició es van queixar que no els avisessin abans via el grup de WhatsApp que comparteixen, i s’assabentessin quan va entrar la qüestió d’urgència per la modificació de les retribucions. A partir de juliol set regidors cobraran el 100%, 48.500 euros; un el 75%, i quatre per assistències a plens i reunions.

El Ple d’ahir a la tarda extraordinari telemàtic va començar aprovant diverses modificacions de crèdit per fer front a la pandèmia de la Covid-19, amb parties per destinar recursos per a la contractació de personal per a serveis socials, i ajuts per a activitats i entitat culturals, i per a promoció econòmica.

Torna a veure el ple telemàtic del mes de juny al Youtube de l’Ajuntament.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats