LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El Ple desencalla la construcció de 175 habitatges de lloguer públic

Moment en què Júlia Vigo informava de la construcció de 175 habitatges de lloguer públic.

El Ple de l’Ajuntament va aprovar, per unanimitat, la construcció de 175 pisos de lloguer públic amb preu assequible a la zona de la Plana, Sant Bàrbara i Vallpineda. La regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, va destacar que “joves, grans i famílies i tota la ciutadania que es veu obligada a marxar de Sitges per tenir un habitatge digne”. El dictamen, que va entrar d’urgència, desencallarà els nous pisos amb preu de lloguer per sota del previst i amb la màxima qualificació d’urgència.

L’alcaldessa, Aurora Carbonell, també va anunciar l’ampliació de l’equip de Govern, amb la incorporació del PSC i el Margalló. Diversos regidors de l’oposició es van queixar que no els avisessin abans via el grup de WhatsApp que comparteixen, i s’assabentessin quan va entrar la qüestió d’urgència per la modificació de les retribucions. A partir de juliol set regidors cobraran el 100%, 48.500 euros; un el 75%, i quatre per assistències a plens i reunions.

El Ple d’ahir a la tarda extraordinari telemàtic va començar aprovant diverses modificacions de crèdit per fer front a la pandèmia de la Covid-19, amb parties per destinar recursos per a la contractació de personal per a serveis socials, i ajuts per a activitats i entitat culturals, i per a promoció econòmica.

Torna a veure el ple telemàtic del mes de juny al Youtube de l’Ajuntament.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

També pots veure