El Poble Sec obre la festa del barri

La pubilla actual del barri i la nova
- Publicitat -

Sant Joan és sinònim de festes al Poble Sec i celebracions a l’Hospital de Sant Joan Baptista. L’agenda del cap de setmana contempla diferents activitats, com balls, llençament de moreterets, havaneres i sardanes, entre d’altres.

Les festes del Poble Sec van tenir el seu pròleg el cap de setmana passat, amb una vetllada a la plaça Catalunya, amenitzada pels DJ’s de Ràdio Sitges, i que va servir també per a presentar la pubilla del barri, Lola García, de 18 anys. A l’acte hi va assistir l’alcaldesa, Autora Carbonell, i el regidor de Festes, David García, a més de les pubilles i hereus de Sitges. També el passat cap de setmana va obrir la fira d’atraccions de la plaça de Sant Joan, que estarà en funcionament fins diumenge vinent.

L’esclat de morterets, el dia 23 a les 14 hores, obriran oficialment la festa, que tindrà el seu moment de màxim esplendor en la tradicional revetlla de la nit de Sant Joan. L’endemà se celebraran l’ofici a la parròpquia de Sant Joan i a la capella de l’Hospital. també hi haurà sardanes (12h) als jardins de l’Hospital i un concert d’havaneres (22h) al Centre d’Interpretació de la Malvasia, amb degustació de Malvasia i productes de proximitat.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats