LOADING

Type to search

Actualitat

El pont del Pilar deixa un elevat moviment a Sitges

La platja Sant Sebastià, avui a les 15 hores
El Cap de la Vila, dissabte a la tarda

Els quatre dies de pont amb motiu de la Festa del Pilar han deixat un elevat moviment econòmic a Sitges. El Festival de Cinema, junt amb el fet que el Pilar ha estat dimarts, sumat a altres factors (com la Festa de la Verema i, especialment, les ganes de sortir) han deixat un llarg de cap de setmana amb resultats positius per a l’hostaleria i el comerç local.

L’ocupació dels hotels ha variat en funció del tipus d’establiments, però en alguns casos, durant el cap de setmana han arribat a xifres del 70 per cent, Meliá i Estela a banda, ocupats de ple pel Festival de Cinema. Diversos restaurants també han registrat nivells elevats d’ocupació, fins al punt que en alguns casos no han pogut atendre totes les peticions que sol·licitaven taula.

Els carrers del centre han mostrat una alta afluència de visitants, especialment diumenge i avui, dimarts. Dissabte també hi va haver ampli moviment, però la pluja que va caure a mig matí ho va frenar només en part. També el balanç que efectuen els comerciants és positiu. Fins i tot, les platges han registrat moviment, avui dimarts, gràcies a les altes temperatures, que a les 15 hores eren de prop de 24 graus.

El del Pilar ha estat el tercer cap de setmana seguit amb valoració altament satisfactòria per part del sector turístic. Fa quinze dies va ser el cap de setmana llarg de Santa Tecla i la Mercè sumat a l’inici del Mundial femení d’escacs; la setmana passada va ser el Mediterranean Ladies Open i aquest ha estat el Festival i el Pilar.

El Festival de Cinema ha hagut de col·locar el cartell de Complet en diverses sessions, especialment del cap de setmana. L’aforament és encara del 70 per cent per als cinemes, però a partir de divendres aquests límits quedaran suspesos i el conjunt d’espectacles podran vendre el 100 per la cent de les seves entrades.

L’inici de la tardor coincideix amb un dels nivells més baixos de la incidència de la Covid. Tant Sitges com Sant Pere de Ribes ofereixen unes dades altament favorables.

Notícies relacionades:
El risc de rebrot es redueix a nivell “molt baix” (7 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure