LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El Port de Sitges recupera l’activitat social

El Port de Sitges Aiguadolç està preparat per fer un nou pas cap a la normalitat i entrar, demà dilluns, a la fase 2 de la desescalada. En aquesta nova etapa, els restaurants ja podran obrir l’interior dels seus locals, i per aquest motiu han adoptat unes mesures de seguretat extraordinàries per tal de garantir la seguretat dels treballadors i de tots els clients.

La nova fase obrirà les portes de nou a la navegació des del Port de Sitges més enllà dels límits marítims de la vila, ja que es permetrà navegar pels més de 100 quilòmetres de tota la costa de Barcelona. Aquest cap de stemana ja s’ha respirat una sendsació d’obertura al Port, amb l’arribada de titulars d’embarcacions, però també de clients dels restaurants i bars, que han aprofitat el bon temps per gaudir dels seus serveis.

La fase 1 ja va suposar un gran alliberament amb l’obertura de les terrasses dels restaurants bars i locals d’oci –fins al 50% d’ocupació–, la tornada a la navegació d’esbarjo i esportiva pel terme municipal de Sitges –després de més de dos mesos amb els vaixells a port–, i la dels negocis de lloguer d’embarcacions.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)