LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

El PP reivindica a Sitges una altra gestió de l’hostaleria afectada per la Covid

Andrea Levy, José Antonio Gilabert i Lorena Roldán, avui a la Ribera

El Partit Popular (PP) ha triat Sitges per reivindicar un altre model en la gestió de l’hostaleria per la crisi de la Covid-19. Els populars han portat a la vila dos pesos pesants: Lorena Roldán, número 2 de la seva candidatura, i Andrea Levy, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Madrid i exdiputada al Parlament. Totes dues han criticat la gestió realitzada per la Generalitat en les mesures que obliguen al tancament parcial de negocis d’hostaleria i comerç, que l’han qualificada com “pèssima”.

Lorena Roldán ha apuntat que “no pot ser que hi hagi mesures que obliguin al tancament d’establiments i no estiguin acompanyades de línies clares de compensació” i ha anunciat que la seva formació proposarà un pla de xoc per afrontar les elevades pèrdues els negocis turístics, així com l’exempció d’impostos. “La nostra fórmula és molt clara: zero ingressos, zero impostos”. Roldán ha fet aquestes declaracions davant l’hotel Calipolis, tancat aquesta setmana, i que, com la resat d’establiments turístics de Sitges, no tindran reduccions en l’IBI.

En el mateix sentit, Andrea Levy ha indicat que “és molt trist venir a Sitges i veure-ho tancat, sense moviment i en una imatge fantasmagòrica” i ha afegit que “la pandèmia ens afecta a tots, però es necessiten incentius per compensar les mesures que obliguen al tancament”. La regidora de l’Ajuntament de Madrid ha exposat el model en aquesta comunitat, que permet l’obertura d’establiments d’hostaleria.

Junt amb Roldán i Levy, hi havia també el que va ser cap de cartell dels populars a les darreres eleccions municipals a Sitges, José Antonio Gilabert, que ha incidit en la mateixa línia i ha afegit també un altre factor: “el Procés ja va resultar perjudicial per a l’economia de Catalunya i ara no saben gestionar els efectes de la pandèmia”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure