El Prado posa l’accent en la cultura en femení i implica els agents econòmics

La cantant Sara Roy, actuant divendres durant la presentació del festival
- Publicitat -

El Festival Dona celebrarà entre el 4 i el 6 de setembre la seva segona edició –si l’evolució de la Covid-19 ho permet– sota l’organització del Casino Prado i amb un programa que inclou música, teatre, màgia, dansa i debat. A banda del programa, el que resulta especialment significatiu de la convocatòria és que la centenària societat del gall ha aconseguit implicar diferents entitats socioeconòmiques del municipi al projecte, com el Gremi d’Hostaleria, l’Associació Turística de Serveis a les Platges i Sitges Comerç, amb l’objectiu de sumar els interessos comuns de cultura i economia.

El cartell del Festival Dona presenta propostes com l’humorista Lloll Bertran, la cantant i compositora Judit Nedderman, la cantautora Sara Roy, la maga Melanie, les percussionistes Esther Cabanes i Marina Rodríguez, les cabaretistes Las Divinas i les dj Tronkas de Felipa, a més d’una xerrada amb l’entrenadora de bàsquet Carme Lluveras i la periodista Laia Sarvera. Es tracta d’un cap de setmana ple de propostes artístiques en diferents disciplines, que tenen les dones com a protagonistes.

Especialment rellevant en l’organització és la implicació de diferents entitats socioeconòmiques de Sitges, que col·laboren en la promoció i difusió del festival i en la creació de forfaits de cap de setmana per als seues clients, que inclouen abonaments al festival, amb el doble objectiu d’atraure públic de fora i d’oferir propostes estables als que ja venen. Els abonaments al festival i les entrades han sortit ja a la venda: 55 euros si s’adquireixen abans del 31 de juliol i 75 euros si es fa el mes d’agost. Entre el 31 d’agost i l’inici del festival, només hi haurà a la venda les entrades individuals, que ja també estan disponibles ara, a 15 euros al jardí i 20 al teatre. La presidenta del Prado, Carme Artigas, i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, van presentar divendres passat el programa, amb un petit tast de dos dels espectacles que inclou el cartell.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats