El pregó obre els actes de Sant Jordi

- Publicitat -

Sant Jordi ja es viu a la vila amb intensitat. Ahir a la tarda, al Miramar, es va donar el tret de sortida a la programació cultural amb el pregó a càrrec de Marta Sànchez Escutia i Sonsoles Martín Peña, les directores de les dues biblioteques de Sitges, Santiago Rusiñol i Josep Roig i Raventós, respectivament. El discurs va girar al voltant del denominador comú que uneix les biblioteques i Sant Jordi: els llibres i la lectura.

Els actes continuen avui amb una hora del conte especial de Sant Jordi, a la Biblioteca Santiago Rusiñol; una tertúlia literària a la Roig Raventós, i tallers per als adolescents a l’Espai Jove. L’acte central, com habitualment, serà la fira del passeig de la Ribera, amb signatura de llibres dels autors i autores sitgetanes a l’estand institucional, així com tallers i activitats culturals diverses.

A l’edició en paper de L’Eco setmana hi trobareu un especial de Sant Jordi de vuit pàgines, tota la informació de la Fira de Sant Jordi a Sitges i Sant Pere de Ribes, la llista de llibres dels autors locals, entrevistes a autors i tota la informació relacionada amb el món literari. Altrament, també hi apareix una nova edició de L’Eco dels Xics, especial Sant Jordi.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats