El Pride Sitges programarà 80 actes

Desfilada de la Gay Pride de 2019
- Publicitat -

Després d’una aturada obligatòria a causa de la crisi sanitària, Sitges recupera enguany una dels esdeveniments de major repercussió local i emblema del món LGTBI+, la Gay Pride, enguany batejada simplement com a Pride Sitges 2022 per ser plenament inclusiva.

El Pride Sitges se celebrarà del 8 al 12 de juny i oferirà al públic més de 80 actes gratuïts al passeig de la Ribera. El Gay Village serà un espai obert al costat del mar amb un escenari en què els assistents podran gaudir d’espectacles i tributs a grans artistes internacionals. A més, es programaran activitats culturals i esdeveniments socials i de reivindicació.

Durant el dia, l’organització prepara la Gay Beach Party, la Boat Party a sobre d’un vaixell catamarà i una festa de l’escuma.  La Pride Sitges culminarà amb la desfilada de diumenge, que comptarà amb la participació de 20 carrosses i més de 2000 persones.   

Enguany l’organització de la Pride Sitges ofereix als comerços, restaurants i establiments locals sumar-se a l’esdeveniment a través d’uns tiquets de recomanació per als assistents. La Pride és un dels esdeveniments de Sitges amb major impacte en l’economia local i el que, segons un estudi de fa sis anys e la Diputació de Barcelona, genera més despesa per participant.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats