LOADING

Type to search

Actualitat

El primer dia de feina esdevé un calvari per als usuaris de Renfe

El tren descarrilat, entre el Prat i Viladecans (Foto: El Periódico de Catalunya)

El descarrilament d’un tren, ahir a la tarda, al Prat de Llobregat va esdevenir un calvari per a una llarga llista d’usuaris de Rodalies que tornaven a casa després de la jornada laboral. La situació va obligar a realitzar el servei alternatiu, que va suposar que hi hagués gent que arribés a Sitges fins a tres hores més tard del que estava previst.

El descarrilament es va produir a causa d’un problema en les agulles que separen les vies dels trens que van a direcció a Sitges dels que ho fan a l’aeroport. L’incident no va generar ferits entre els 250 viatgers del tren que anava de Sants a Sant Vicenç de Calders, però va deixar el servei inutilitzat en direcció sud. Inicialment, Renfe va comunicar que es tractava d’un problema tècnic i que els retards arribarien els 30 minuts. Finalment, un cop es va saber amb més detall l’abast del problema, la companyia va aclarir que es tractava d’un descarrilament i va organitzar un servei de transport alternatiu. El problema va afectar a la comunicació en els dos sentits, tant en direcció Sitges com Barcelona.

La incidència va provocar que alguns usuaris arribessin a Sitges amb tres hores de retard respecte l’hora programada. N’hi va haver que van optar per tornar amb el bus, que es va col·lapsar, a causar de l’alta demanda d’usuaris.

El servei s’ha reprès aquest matí, inicialment, amb una sola via entre Gavà i el Prat, i que inicialment ha provocat retards de 45 minuts, tant en una direcció com l’altra. Al voltant de les 8 del matí s’ha reprès el servei en les dues direccions i els retards són d’entre 15 i 20 minuts, ja que els combois han de reduir la velocitat en el tram afectat. Els serveis operaris han retirat els vagons afectats durant aquesta matinada.

Detall del comboi descarrilat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure