El Procicat confirma el Carnaval

- Publicitat -

Algunes colles decideixen no sortir a causa de les restriccions vigents

L’Ajuntament de Sitges i el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya han mantingut una reunió a la qual s’ha reafirmat la celebració del carnaval 2022. Tot i que es continuaran avaluant les dades derivades de la Covid-19 per prendre la decisió final,  s’espera que tot es produeixi tal com està previst i que la situació de la pandèmia evolucioni favorablement durant les properes setmanes.

Es manté, per tant, la proposta de programació que havia estat dissenyada adaptant-se al context actual amb la implantació de l’ús obligatori de mascareta entre els participants, limitacions d’aforament als diferents esdeveniments i modificació del recorregut habitual de les rues, entre d’altres.

Una de les variacions que presentarà aquesta edició serà el descens de colles participants en les rues que, derivat de la situació de pandèmia actual, han decidit no sortir. Les entitats que han preferit abstenir-se a l’hora de participar no perdran la plaça i ho podran tornar a fer el 2023 amb total normalitat.

Els nous vocals de la Comissió de Carnaval i el Mercat de Disfresses de Segona mà, aL’Eco d’aquesta setmana. Trobareu la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats