El projecte d’adequació del Prado segueix endavant

L’entitat creu que podria tenir la llicencia d’activitat definitiva a finals del 2023 o principis del 2024

El projecte d’adequació del teatre del Casino Prado Suburense avança amb la finalitat d’obtenir la llicència d’activitat definitiva. L’entitat que presideix Carme Artigas, continua treballant per adaptar totes les instal·lacions, no només el teatre, a les normatives vigents, en un projecte dirigit per l’arquitecte Ramon B. Artigas, i planificat amb diverses fases d’execució, i prioritzant d’entrada tots aquells aspectes que fan referència a la seguretat.

Després d’obtenir l’informe favorable per part dels bombers en el projecte presentat en l’apartat de la normativa antiincendis i seguretat, el Prado inicia la sisena fase de les obres, consistents en la sectorització de l’accés al primer i segon pis del teatre, que permetrà obtenir els certificats de l’Entitat de Control Ambiental. Amb aquest pas, tal com afirma Carme Artigas, “estarem en disposició d’aconseguir una llicència d’activitats en precari”, és a dir, atorgada per a un determinat període de temps, “i tot seguit continuarem amb l’adequació a les mesures d’accessibilitat de l’entrada principal”.

La resta de fases fins a completar el procés de remodelació, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar-lo en format paper als punts de venda habituals i en format PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats