LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El PSC apressa al Govern

Els tres regidors del PSC i l’alcaldessa en el ple del Pressupost

El PSC considera que ja arribat el moment de fer el pas i executar el preacord de la seva entrada i la del Margalló al Govern. El preacord es va tancar el mes de febrer, just abans de Carnaval, i donava un mes de marge per a negociar la distribució de carteres. Aquest mes acabava el 18 de març, just quatre dies després que el món s’aturés per la crisi del coronavirus. En aquell moment, el mateix portaveu socialista, Luismi García, va proposar a l’alcaldessa, Aurora Carbonell, ajornar l’entrada en l’executiu a que se superés una situació que en aquells moments molts pensaven que seria més curta del que realment serà.

Superats gairebé dos mesos –i davant l’escenari que l’ombra del coronavirus s’hi estarà temps entre nosaltres–, el PSC considera necessari executar l’acord i entrar en l’executiu per participar en la gestió de la crisi. Així ho sol·licitarà Luismi García a Aurora Carbonell. I així ho han demanat també als mateixos socialistes alguns agents socioeconòmics de la vila, que clamen per a que el PSC –una formació tradicionalment sensible al desenvolupament econòmic de la vila– prengui part en els òrgans de decisió de la reconstrucció local per la crisi de la Covid-19.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem amb més detall el plantejament del PSC, així com el primer acord al qual van arribar Aurora Carbonell i Luismi García just abans de l’esclat del coronavirus per al repartiment de carteres. Podeu trobar L’Eco, al vostre punt de venda, truqueu-nos per a que us el portem a casa (666 82 79 38) o adquirir-lo en versió digital a l’iQuiosc.

Notícies relacionades:
L’entrada del PSC al Govern culmina quatre setmanes de tenses negociacions a diverses bandes
(21 de febrer de 2020)
El PSC signa el preacord per entrar al Govern (17 de febrer de 2020)
El Govern i el PSC tanquen un preacord (14 de febrer de 2020)

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA