LOADING

Type to search

Actualitat

El PSC escull Luismi García com a alcaldable el 2023

Luismi García, durant el seu discurs, ahir a la seu del PSC

No hi va sorpresa, ni tampoc se n’esperava. El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) va escollir ahir dimecres al vespre, Luismi García com a candidat a l’Alcaldia en les eleccions municipals del maig de l’any vinent. L’assemblea va avalar l’única proposta que hi havia damunt la taula; la del tinent d’alcalde de Turisme i Projectes Estratègics, que va obtenir el suport de la militància per aclamació. La també regidora Elisabeth Pérez –que finalment va optar per no presentar candidatura– anirà de número 2 a la llista.

L’assemblea celebrada a la plaça de l’Hospital es va dur a terme en un ambient de concòrdia i tranquil·litat, a més de confiança en les opcions del PSC per a recuperar la condició de força més votada a Sitges, que va perdre el 2015, primer en benefici de Miquel Forns (CiU) i quatre anys després, d’Aurora Carbonell (ERC).

Durant la seva intervenció, Luismi García va reivindicar l’elaboració d’un projecte de futur “que situï Sitges al lloc que li correspon” i que “vagi acompanyat de renovades dosis d’il·lusió col·lectiva”. El candidat va anunciar l’entrada de gent jove i va manifestar que “trepitjarem el carrer al màxim”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure