LOADING

Type to search

Actualitat

El PSC projecta el futur turístic de Sitges

Elisabeth Pérez, Xavi Roig, Luismi García, Anna Massó i Fredy de la Calle, al restaurant Pic Nic

Luismi García, candidat del PSC a l’Alcaldia de Sitges, va presentar dissabte passat al restaurant Pic Nic, la seva llista per a les eleccions municipals del 26M. L’alcaldable socialista, acompanyat per la portaveu del partit al Parlament, Eva Granados, va explicar que “l’objectiu és treure cinc regidors” i també va agrair a tots els components de la candidatura “el compromís, la il·lusió i la força” per tirar endavant el projecte socialista.

El candidat va aprofitar per presentar el nou projecte turístic, Sitges MICE (meetings, incentives, conferencing, exhibitions) & Tourism (MiT), “per promoure i gestionar un turisme de qualitat i amb projecció internacional”. García va concloure que amb el MiT “desenvoluparem una gestió integral i transversal, atraient coneixement, talent i nous models de negoci sostenible, que contribuiran a l’aparició de noves oportunitats d’ocupació estable i de qualitat”.

García també va anomenar a tots els membres de la candidatura que el segueixen: l’actual regidora Elisabeth Pérez; Xavi Roig; Anna Massó; Fredy de la Calle, i tancant la llista, Josep Pérez, que ha estat regidor del consistori diverses vegades. Per cloure l’acte, el candidat va tenir unes emocionades paraules per Jordi Baijet, a qui va agrair l’enorme feina feta en els seus vuits anys de batlle.