LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

El PSC proposa recuperar el projecte del tren orbital i augmentar la inversió al Garraf

Luismi García, Juan Luis Riuiz i Elisabet Pérez

El projecte del tren orbital que sortirà de Vilanova cap a l’interior passant per Vilafranca és una de les propostes que el PSC preveu impulsar, segons ha apuntat avui Juan Luis Ruiz en una xerrada amb agents socioeconòmics de la vila, celebrada a la seu dels socialistes, a la plaça de l’Hospital. El vilanoví Juan Luis Ruiz és el número 15 de la llista del PSC per la circumscripció de Barcelona; per tant, amb moltes opcions de ser escollit diputat diumenge.

El tren orbital és un vell projecte de la Generalitat, que mai ha passat d’avantprojecte i que preveu la creació d’una línia de tren de l’interior cap a la costa per a superar els dèficits de transport públic en aquest eix. A més de recuperar aquesta iniciativa, Juan Luis Ruiz també ha proposat elaborar un pla de xoc que ampliï els ajuts de la Generalitat als sectors afectats per la crisi de la Covid, la redacció d’una nova Llei del Turisme (l’actual data de 2002) i un augment de la promoció turística de Catalunya a l’Estat i l’exterior, entre d’altres propostes en aquest àmbit. El candidat socialista també ha subratllat la necessitat que el Garraf rebi un volum d’inversió superior per part de la Generalitat: actualment és la quarta comarca per la cua.

Per la seva part, els representants del Gremi d’Hostaleria ha reclamat al candidat socialitza una flexibilització del decret de tancament i major inversió en promoció i política turística per part del Govern.

Consulta la pàgina d’informacions de les eleccions catalanes

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA