LOADING

Type to search

Actualitat

El PSC s’aboca a primàries i els tres regidors de Cs se’n van al nou partit Valents

En primer terme, els regidors del PSC, en una imatge de fa dos anys.

Falten encara quinze mesos per a les properes eleccions municipals, però el tauler polític local comença a registrar els primers moviments en vistes al quadre electoral. Partits que arriben nous (Valents, Vox i la formació que enllesteix Nacho Rubí, a més de les opcions que estan valorant representants dels sectors econòmics locals), altres que desapareixen (NH i Cs) i alguns més que també estan en recomposició (El Margalló). Però també entre les formacions consolidades hi ha moviments tectònics. I en alguns casos, com el del PSC, no pas menors.

Dues persones s’han posicionat per encapçalar la llista el PSC a les municipals del 2023: el regidor Luismi García i la regidora Elisabeth Pérez. Paral·lelament, els tres regidors que fins ara tenia Ciutadans a Sitges (Manu Rodríguez, José Tendero i María Lores) han abandonat aquesta formació i s’han incorporat a Valents, el nou partit impulsat per la diputada Eva Parera.

A L’Eco d’aquesta setmana parlem en dos articles d’aquests dos moviments polítics a nivell local. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure