LOADING

Type to search

Festa Major Festes

El públic respon en els primers actes de la Festa Major

Un emotiu pregó d’Eva Martín va iniciar el dijous els actes oficials d’una festa marcada per les restriccions

El concert dels Pescadors de l’Escala, davant l’ermita de Sant Sebastià, ahir divendres

La Festa Major de Sant Bartomeu 2021 ja està en marxa. Un emotiu pregó d’Eva Martín, ple de records personals i professionals, i que va comptar amb l’especial col·laboració de l’Escola de Grallers, els timbalers l’Àliga i la participació de les gitanes de l’Agrupació, va ser el tret de sortida dels actes oficials de la festa gran de Sitges.

També s’han celebrat els primers concerts. El dijous va ser el torn de La Tribut FM i Els Amics de les Arts, i ahir divendres el de les havaneres, en un concert que va comptar amb la participació dels Pescadors de l’Escala, davant l’ermita de Sant Sebastià i Sau 30, a la Plana de Santa Bàrbara. En el cas de les havaneres es va registrar un ple, mentre que el concert de Sau 30 va comptar amb una magnífica entrada i el públic assistent va gaudir escoltant i cantant els grans clàssics de la formació liderada per Pep Sala. L’Ajuntament i la Comissió segueixen demanant que la gent que disposi d’entrades i no pugui assistir als actes, les retornin per poder-les distribuir a persones que no hi van poder accedir i omplir totes les cadires disponibles. El Racó de la Calma va viure també l’actuació de Retrio, en un acte organitzat per Museus de Sitges. La banda de jazz formada per Òscar Ferret al piano, Joan Pinós al contrabaix i Josep ‘Pinyu’ Martí a la bateria, van fer un concert dedicat a la Festa Major.

Entre els actes previstos per avui dissabte, hi haurà l’exposició de la Bandera a l’Església parroquial, en horari de les celebracions litúrgiques, i a partir de demà es podrà visitar el sant al celler del CIM. Abans, a les 19h, es presentarà el llibre de l’Escola de Grallers, La música de la nostra festa, que comptarà amb un petit concert dels grallers de l’Escola. L’acte tindrà lloc al Centre d’Interpretació de la Malvasia. Per acabar la jornada, a partir de les 21h l’escenari de la Plana de Santa Bàrbara acollirà el concert de Somorrostro i Los Manolos.

Aquesta setmana, amb L’Eco, hi trobareu un especial de 20 pàgines amb tota l’actualitat, entrevistes, reportatges històrics i tota la programació per aquests dies tan especials per totes les sitgetanes i sitgetans. El podreu adquirir en els punts de venda habituals o bé l’edició digital, a Iquiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure