El Ral·li arrenca de nou

- Publicitat -

Després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia de la Covid-19, finalment arrencarà la 64a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. L’esdeveniment, d’abast internacional, se celebrarà dissabte 19 i diumenge 20 de març i farà una menció especial a vehicles històrics de caire esportiu.

Els automòbils es poden veure exposats fins dissabte al centre comercial Illa Diagonal de Barcelona, amb peces com un Panhard-Levassor X19 de 1913, un Ford Model T de 1926 i dos Rolls-Royce Phantom I: un Mayfair de 1926 i un Saint Andrew de 1927. Els membres del jurat faran l’avaluació de l’estat de conservació dels vehicles i de les feines de restauració a què han estat sotmesos el dissabte 19 a l’avinguda Diagonal de la capital catalana.

El mateix dissabte, a Sitges hi tindrà lloc una trobada de vehicles clàssics, on el centre especialista en Porsche, Julià 911, convocarà al voltant de vint exemplars del mític esportiu alemany. A les 14h, els cotxes s’exposaran a la Fragata, després d’una gimcana cultural en què els inscrits passaran pels llocs més emblemàtics de la zona.

El plat fort tornarà a ser el diumenge 20. La comitiva del Ral·li sortirà al matí de la plaça Sant Jaume de Barcelona i seguirà el mateix recorregut que en les edicions anteriors, per la carretera de les Costes, fins arribar a Sitges. L’itinerari conclourà a la Fragata, on els vehicles exposats es podran veure fins a les 17.30h.

El cartell d’enguany homenatja Amilcar, l’antic fabricant d’autocicles amb tecnicitats esportives innovadores, que va estar actiu entre 1921 i 1939. Les evolucions del fabricant van desembocar en la creació d’automòbils més potents i pesats, com l’Amilcar Cyclecar Sport.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats