El Ral·li recupera el format clàssic

- Publicitat -

Els cotxes d’època tornen aquest diumenge per exhibir-se novament pels carrers de la vila

Una de les cites emblemàtiques de finals d’hivern o de principis de la primavera, en funció de com caigui el calendari, és el Ral· li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, que aquest 2022 torna amb el format clàssic, després de l’impàs dels darrers dos anys, a causa de la pandèmia de la Covid·19. La cita, promoguda per Foment de Sitges, i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barcelona i Sitges, és tot un referent a nivell europeu.

Enguany compta amb la participació de vehicles procedents de diverses localitzacions estatals i internacionals, entre els quals participaran automòbils produïts fins a 1928, i motocicletes fins a 1938. La presidenta de Foment de Sitges, Maria Marín, després de dos anys difícils, afirma que “en aquesta edició hem treballat amb molta il·lusió per a oferir de nou als nostres participants la millor experiència”, desitjant, a més, que “els sitgetans surtin de nou al carrer per gaudir d’aquest espectacle automobilístic”.

Tota la programació de la jornada, a l’edició en paper de L’Eco, que podeu trobar als punts de venda habituals. També podeu trobar la versió en PDF a través de la plataforma iQuiosc.

Articles relacionats