El Ral·li transporta Sitges a principis del segle passat

- Publicitat -

Una de les cites més emblemàtiques de finals d’hivern, el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona – Sitges, ha comptat amb la participació més d’una norantena de vehicles procedents de diverses localitzacions estatals i internacionals. En total han participat 77 cotxes, produïts fins a 1928, i dotze motocicletes, fetes abans de1938. La desfilada, a partir de les 12.30 hores, han començat a entrar a Sitges per la riera d’Aiguadolç, per tot seguit fer un recorregut per la vila, fins arribar a la Fragata, que llueix plena de gom a gom.

El públic assistent ha gaudit, amb una temperatura gairebé estival, de la bellesa dels vehicles i amb la caracterització dels automobilistes i acompanyants. Fins a les 17.30 hores es poden visitar els cotxes i motocicletes participant en el Ral·li.

La caravana de vehicles ha sortit de la plaça de Sant Jaume de Barcelona a les 10.30 hores. L’alcaldessa, Aurora Carbonell, i el regidor de Turisme, Luis Miguel García, han fet tot el recorregut vestits d’època i dalt d’un automòbil. La cita, promoguda per Foment de Sitges, i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barcelona i Sitges, és tot un referent a nivell europeu i atrau milers de persones, any rere any.

El Ral·li ha omplert Sitges de visitants. Ja des de primera hora del matí, els accessos a la vila han registrat una afluència constant de persones, que venien a veure la festa i aprofitar el bon temps. Els restaurants han fet el ple aquest migdia.

Luismi García i Aurora Carbonell

Articles relacionats