El repunt de la Covid confina 73 escolars de Sitges

Imatge d’arxiu de l’Escola Pia
- Publicitat -

En els dos primers mesos de curs escolar no es va haver de confinar cap classe a Sitges ni a Sant Pere de Ribes. Però en la darrera setmana, quatre centres han hagut de tancar provisionalment diverses classes. Avui ha estat l’Escola Pia, amb dues aules.

L’augment de casos de coronavirus s’està manifestant de manera clara als centres educatius de Sitges i de Sant Pere de Ribes, on cada dia apareix algun positiu nou. Actualment, hi ha 73 escolars de Sitges confinats, dels quals 48 són de dues aules de l’Escola Pia (de primer i de quart d’ESO) i 25 del Miquel Utrillo. Una de les aules confinades divendres d’aquest darrer centre ja ha tornat a l’activitat. A més d’aquests grups, hi ha també un alumne confinat a l’Esteve Barrachina per haver donat positiu.

En els darrers deu dies s’han produït tres positius entre alumnes de l’Escola Pia, un al Barrachina i un altre a l’Institut Vinyet. Previsiblement, en tots els casos han estat positius produïts fora del recinte escolar i el ràpid aïllament ha evitat la propagació entre la resta de companys de classe.

A més dels confinats de l’Escola Pia i l’Utrillo, a Sitges també ha tancat durant deu dies la llar d’infants La Formigueta en haver donat positiu una persona adulta. Els nens i nenes es van fer ahir dilluns PCR al CAP per a mesurar si han rebut el contagi.

A Ribes hi ha hagut un accentuat impacte als Costarets, on 12 alumnes han donat positiu en els darre4s dies. El centre va aïllar dues aules a començament de la setmana passada, que tornaran a la normalitat en els propers dies. Avui s’han afegit 23 confinats més a l’escola Santa Eulàlia de les Roquetes, amb dos positius confirmats. També hi ha hagut un altre positiu a l’escola Mediterrània. Els cinc aïllats de manera preventiva de Can Puig ja han tornat a l’activitat.

Notícies relacionades:
L’augment de casos confina 48 alumnes del Miquel Utrillo i una llar d’infants (20 de novembre de 2021)
El virus torna a créixer a Sitges i els indicadors es multipliquen per quatre en deu dies (18 de novembre de 2021)
Les escoles de Sitges es mantenen al marge de la Covid (16 de novembre de 2021)
El virus continua sota control (fins ara) (11 de novembre de 2021)
Tornen a pujar els positius i els índexs, tot i que moderadament (11 de novembre de 2021)
Sant Camil se situa en els nivells més baixos de la Covid (2 de novembre de 2021)
Més de 3.000 positius acumulats a Sitges (28 d’octubre de 2021)
Tornen de nous els positius, però a nivell baix (21 d’octubre de 2021)
Una setmana sense cap positiu per Covid a Sitges (14 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats