El retard en la recuperació, l’estabilitat dels contagis i el nou Govern, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana exposa la situació actual que viuen Sitges i Ribes, un cop ha finalitzat l’Estat d’Alarma i es recuperen els serveis, però no l’economia. El setmanari també dedica una atenció especial a altres elements de l’actualitat local, com l’ampliació del Govern municipal, el nou servei de neteja o la Festa Major de Ribes.

La incertesa en la recuperació econòmica protagonitza el nostre primer reportatge. Les dades dels sectors turístic i comercial presenten interrogants, que són exposats en les nostres pàgines, mentre el nombre de casos positius es manté estable, tant a Sitges com a Ribes. També posem el focus en un sector que està patint de manera pronunciada la crisi i que a Sitges té una forta presència: el de les perruqueries.

En les experiències viscudes ens aturem en els parcs infantils on conversem amb pares i mares de canalla que , per fi, ha pogut tornar a aquests espais. També relatem dos canvis més en les vides de dos sitgetans arran la Covid-19, els de Laura Martín i Lluís García Alucha.

Amb la finalització de l’Estat d’Alarma, aquesta setmana acaben les sèries que durant quinze setmanes han narrat Antoni Sella i Santi Terraza, el primer amb el títol de Confinament, i el segon, Dies de coronavirus. Terraza també relata com van ser els inicis de la crisi a Sitges, ara fa cent dies i la falta de consciència i informació entre els governants.

A més de la informacions relatives a la Covid-19 i la represa, a L’Eco d’aquesta setmana us expliquem els detalls de l’ampliació del Govern, materialitzat amb l’entrada del PSC i El Margalló, i com és el nou servei de neteja. A L’Eco publiquem tres entrevistes: amb mossèn Pausas amb motiu dels 350 anys de la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla; amb l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, amb motiu de les fetes majors de Sant Joan i Sant Pere; Amb Xavi Coll i Gemma Gallofré, també amb motiu de Sant Pere; i amb Iván Martínez i Andrés Navarro, de les comissions del Poble Sec i les Cases Noves, amb motiu d’aquestes festes de barri.

També us aportem les novetats de la Festa Major de Sant Pere, a Ribes i us detallem dues propostes interessants sobre l’Entrada de Grallers a la Festa Major i sobre la recuperació i de la discoteca L’Atlàntida, entre d’altres propostes informatives. Aquesta setmana incorporem les pàgines de L’Eco d’Estiu, que s’estrenen amb el relat de Lídia Gázquez, guanyador en el concurs organitzat pels Museus de Sitges.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Freddy de la Calle, Juanjo Corcuera, Esther Domingo, Sali Esparducer, Montserrat Esquerda, Dani Farrerons, Lídia Gázquez, Rubén García del Horno, Anna Grimau, David Martínez Lluís, Rosa Torné i Josep Maria Tubau. Les contres són d’Anton Ferret (Sitges) i Lali Miret (Ribes).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per i iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats