LOADING

Type to search

Cultura

El Retiro inaugura l’exposició del seu 150è aniversari

detalls d el’exposició, que es pot veure al Miramar
El primer edifici del Retiro, poc després de la seva construcció

Era un dels actes previstos de la commemoració del segle i mig d’història de l’entitat d’esbarjo més antiga de la vila, i la seva realització estava prevista la passada tardor. Però per la pandèmia, com altres activitats del 150è aniversari de la Societat Recreativa El Retiro, ha hagut d’esperar. Finalment, avui s’inaugura al Miramar Centre Cultural l’exposició que porta per nom Un passeig per la història d’El Retiro.

La mostra s’estructura en sis àmbits que repassen l’activitat de l’entitat durant tota la seva trajectòria. Primer, conté un apartat sobre el seu vessant institucional, on inclou informació i detalls sobre els presidents, juntes directives i consultives, socis d’honor i lires d’or. A més, també explica la transformació i evolució que ha tingut la seva seu social al llarg d’aquests 150 anys, mostrant diversos capítols, alguns de tràgics, com l’incendi de 1916.

A l’edició en paper d’aquesta setmana parlem de la mostra, que realça el paper que ha tingut l’entitat en la vida social i cultural de Sitges. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuisoc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure