LOADING

Type to search

Actualitat

El sector turístic afronta l’estiu amb opimisme

El mes de juliol serà determinant per superar l’ocupació del que es recorda com una de les millors temporades de la darrera dècada


La platja de la Bassa Rodona es troba actualment amb l’accés d’escales tancat, escassa amplitud i generant afectació en un punt del passeig molt transitat i d’interès turístic. (F. Àlex Ferret)

La temporada turística d’estiu podria batre rècords, si el mes de juliol és benvolent. Així ho confirmen des dels diferents sectors econòmics vinculats al turisme que fan una previsió optimista. L’augment d’ocupació els primers mesos de l’any apunten, segons el Gremi d’Hostaleria de Sitges, a la possibilitat que la tendència es mantingui els mesos de més calor, superant -o si més no igualant- les xifres del 2017, que es recorda com una temporada rècord, quan es va assolir el 94% d’ocupació als hotels del centre i el 90% als de la perifèria.

Per a l’Associació Turística de Serveis de Platges (ATSPS) la percepció és similar. Esperen amb ganes les properes setmanes, les més actives al litoral, i amb el mateix optimisme que el sector de la restauració i l’hoteleria, tenint en compte que es presenta un estiu calorós, el que afavoreix l’activitat a les platges.

Podeu llegir el reportatge que hem elaborat sobre les previsions turístiques i el moviment de sorres tant a les Botigues com a la platja de la Bassa Rodona a l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana, al vostre punt de venda o a través de la versió digital de l’iQuiosc.