LOADING

Type to search

Esports

La UE Sitges pensa en la temporada vinent per a superar la crisi actual

Toni Salido agafa l’equip, acompanyat de Sergio Alcaraz, després de la destitució de Luri Sorroche

Luri Sorroche el dia de la seva presentació com a entrenadora del Sitges. Fotografia: UE Sitges.

El passat dimarts es va fer oficial la destitució de Luri Sorroche al capdavant del primer equip de la UE Sitges. L’equip ha perdut definitivament totes les opcions d’ascens a Primera Catalana i l’última derrota davant el Sant Quirze del Vallès, en el que segurament ha estat el pitjor partit de l’equip aquesta temporada, han precipitat la decisió de la directiva del club sitgetà.

L’equip va començar bé la temporada i va arribar a ser líder del grup 2 de la Segona Catalana de manera destacada, però una molt mala segona volta, en la que l’equip ha sumat només 11 dels 33 punts possibles, ha fet que les opcions d’ascens es dilueixin en favor del San Mauro, que va fer efectiu l’ascens el passat cap de setmana, i el Prat B, que ho té gairebé fet.

Sorroche va anunciar la seva destitució en una piulada a Twitter en la que manifestava la seva sorpresa, després de ser ratificada fa unes setmanes davant tota la plantilla. El seu substitut serà el fins ara entrenador del Sitges B, Toni Salido, acompanyat de Sergio Alcaraz, i que porten uns números excel·lents. Del filial se’n farà càrrec el que fins ara era el preparador físic de la primera plantilla Alex Villagordo Villa.

Podeu llegir la notícia completa i les declaracions de les parts implicades a la versió en paper de L’Eco de Sitges, que podeu trobar als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure