El Sitges ja confecciona la plantilla de la temporada que ve

El club ha fet públiques les primeres renovacions amb l’objectiu de mantenir la columna vertebral d’aquesta temporada

Toni Salido i Sergio Alcaraz, els entrenadors del primer equip la propera temporada, amb Ángel Calvo, secretari tècnic, i Jordi Martínez, president de la UE Sitges. Fotografia: UE Sitges.
- Publicitat -

Després d’acabar la temporada sense aconseguir el desitjat ascens a Primera Catalana, i amb la polèmica destitució de Luri Sorroche quan només mancaven quatre partits per acabar la Lliga, la UE Sitges ha començat a prendre decisions i ha fet públiques les primeres renovacions i baixes per la temporada que ve.

L’entrenador del primer equip, Toni Salido, vol mantenir la columna vertebral de l’equip i reforçar totes les línies amb retocs de qualitat per acabar configurant una plantilla que sigui competitiva per aconseguir l’anhelat ascens A Primera Catalana aquesta propera temporada.

A l’edició de L’Eco en paper hi trobareu tota la informació de les renovacions del primer equip sitgetà i del final de temporada al grup 12 de la Tercera Catalana, que acaba aquest cap de setmana amb la Penya Jove de les Roquetes com a campiona i nou equip de la Segona Catalana. El Sitges B i l’Atlètic Vilanova es juguen la segona plaça final en aquesta darrera jornada, mentre que el Ribes jugarà un partit intranscendent davant l’Ateneu Igualadí.

Articles relacionats