LOADING

Type to search

Cultura

El Sitgestiu amplia escenaris

Xavier Salmerón i Pere Izquierdo durant la presentació, el passat dimarts

El Sitgestiu comença aquest cap de setmana i es mantindrà en l’agenda local fins el 2 d’octubre, amb un ampli ventall d’activitats, formades per deu espectacles musicals, sis experiències, tres tallers familiars, cinema a la fresca i visites guiades. La proposta cultural de Museus de Sitges aposta decididament per buscar la complicitat de tots els públics possibles, després que el 2020 el programa estigués limitat al màxim per la Covid.

El Sitgestiu es desenvoluparà en vuit espais patrimonials com són el Museu del Cau Ferrat, el Museu de Maricel, el Palau de Maricel, el Racó de la Calma, el Miramar Centre Cultural, la Fundació Stämpfli, Can Falç de Mar i el Casino Prado.

El director en funcions dels Museus de Sitges, Pere Izquierdo, ha apuntat que el Sitgestiu “vol posar de relleu la capitalitat cultural de Sitges, amb una oferta adreçada als sitgetans com als visitants que venen de vacances o a passar el dia”. Per la seva part, el regidor de Cultura, Xavier Salmerón, ha indicat que el programa d’enguany aposta “per la diversificació de l’oferta per atraure diversos públics, i apropar les activitats del Sitgestiu a un públic més jove i local”.

A L’Eco d’aquesta setmana ampliem aquesta informació i publiquem la programació completa del certamen. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure