El Sunway acull la novena edició del torneig més ben valorat de l’Estat

El Chessable Sunway Sitges International Chess Festival portarà a Sitges un miler de persones


Espectacular imatge del ‘playoff’ de l’any passat, a l’exterior de l’Hotel Sunway. (Sunway Chess Festival)

L’Hotel Sunway es vestirà de gala a partir d’aquest proper diumenge, amb la celebració de la novena edició del Chessable Sunway Sitges International Chess Festival. Aquesta edició serà especial, ja que significa el retorn a la normalitat d’un torneig que ja celebra la seva novena edició ininterrompuda, amb tres anys consecutius sent distingit com el més valorat de l’Estat. 

Les inscripcions estaran obertes fins aquest diumenge, un dia abans que comenci el torneig i les inscripcions han recuperat el ritme prepandèmic, i a l’hora del tancament de l’edició del diari ja es sobrepassaven els 400 inscrits. Francesc González, di- rector del torneig, es mostra satisfet amb l’alt nivell del torneig, “el nivell serà molt alt. Compta- rem amb 40 Grans Mestres, 47 Mestres Internacionals, 8 Grans Mestres Femenines i 8 Mestres Internacionals Femenines”. 

Tots els detalls de la competició, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió digital a la plataforma iQuiosc.cat.

Articles relacionats