El Sunway Sitges International Hockey Cup es guanya el futur

Han estat tres dies de competició i convivència entre els equips participants, amb un total de 42 partits d’hoquei patins en categories benjamí i aleví. La nova competició organitzada per Sunway i el CPS Sitges ha estat un èxit organitzatiu i els 16 equips que hi ha participat han gaudit de l’hoquei patins en un ambient fantàstic en les dues seus que han acollit el torneig, Pins Vens a Sitges i el pavelló Municipal de Ribes. 

L’objectiu de l’organització, més enllà de la competició, s’ha acomplert amb escreix. El torneig no està pensat per ser competitiu, sinó per formar els joves jugadors que hi participen. Han vingut equips estrangers com el Sandrigo italià, el Carvalho portuguès, el Pully suís i l’Andorra HC, acompanyats també del CP Irlandesas de Sevilla i equips catalans, com els tres equips locals del CPS Sitges, El Prat, Vila-seca, Sant Ramon, Castellar, Cerdanyola o Cubelles. El sorteig, celebrat a les instal·lacions de l’Hotel Sunway el passat divendres, va comptar amb la presència de l’ex-jugador professional Marc Gual, que va exercir de mà innocent en la confecció dels grups.

Des de l’organització s’espera que el torneig tingui futur i pugui créixer en els propers anys, tot i que la falta d’infraestructura és un impediment important per poder incloure més categories i partits en un programa bastant comprimit. Per poder-ho fer realitat faria falta una tercera pista. Tot i això, i després de l’èxit d’aquesta primera edició del Sunway Sitges International Hockey Cup, el club ja pensa en la propera edició, que es podrà organitzar amb més temps que aquest any, ja que la idea de dur  a terme el torneig no va sorgir fins el passat mes de setembre, quan molts dels equips amb qui es va contactar per participar-hi ja tenien tancada la seva planificació anual, essent impossible la seva inscripció.

En l’àmbit més esportiu i de competició han destacat les victòries del Vila-seca en categoria benjamí i del Cerdanyola en categoria aleví, que es van imposar respectivament per 9 a 3 al Sant Ramon de Vilafranca i per 9 a 2 al Sitges.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats