LOADING

Type to search

Cultura

El talent local centra el Dia de l’Artista

Concert de Ninot a la plaça de l’Ajuntament, l’any 2019

Cada 25 d’octubre se celebra el Dia Internacional de l’Artista, que es concep com un homenatge a aquelles persones que han nascut per inspirar a altres i regalar bellesa i art. Però Sitges té la peculiaritat de celebrar-ho dos dies abans, concretament al voltant del 23 d’octubre, data que es commemora l’arribada de Santiago Rusiñol a la vila.

Per aquest motiu la Regidoria de Cultura, conjuntament amb els Museus de Sitgesel Cercle Artístic de Sitges, l’Institut Joan Ramon Benaprès, i amb el suport del Centre d’Interpretació de la Malvasia, i la companyia teatral La Tija promouen un any més diverses activitats per recordar aquesta efemèride que es va produir l’any 1891, ara tot just fa 130 anys.

L’objectiu és realçar la figura de l’artista en totes les seves vessants: pintura, teatre, dibuix, dansa, entre d’altres, en un programa extens per donar a conèixer iniciatives culturals diverses per a tots els públics, on el talent local tindrà una forta presència. Així ho afirma Xavier Salmerón, regidor de Cultura, on destaca que “Sitges té un talent enorme que volem mostrar aquests dies, però també ens agrada acollir creacions artístiques de qualitat”.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu tot el programa del Dia de l’Artista, que se celebrarà del divendres 22 al diumenge 31 d’octubre.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure