El talent local pren l’escenari

El grup La Orden, en una gravacaió
- Publicitat -

Diferents formacions musicals locals formen part del nou cicle de concerts sota el lema d’Imprescindibles. Una proposta que neix per recuperar la música en directe a Sitges, de la mà de diferents formacions locals. Un programa de reactivació de la cultura i dels artistes locals, que cerca –en complicitat amb el públic– atorgar a la música en viu l’espai natural que li pertoca: els escenaris. 

El cicle de concerts reuneix finalment fins a una desena de grups locals, del 25 de juliol al 15 d’agost. La Orden és un dels grups locals que des de fa un parell de dècades ha publicat diferents treballs musicals i ha actuat en escenaris més aviat fora de Sitges. Aquest dissabte presentaran un repertori en què es reivindica el públic i el rap en l’expressió d’un art que va més enllà de la música i desplega un equipatge cultural holístic. El mateix dia actua Pacosan, meitat vilanovins i meitat sitgetans, que portaran el seu electropsycho rock fins a l’escenari de l’Hort de Can Falç. 

El cartell es completa amb jazz, pop rock, folk rock i propostes com el cantautor Tebarim Nomar, amb el secret menys amagat de l’escena local. Sr. Ramírez portarà el seu so més actual; Pancho –el nou treball de Justo Conde– estrenarà peces del nou disc i clàssics amb la seva harmònica; Fredrik Carlquist, en formació de quartet i conegut de l’escena local, convertirà l’escenari en un jazz club; la Rock Café Band i Rumbalmins hauran d’ajustar el ritme a les noves condicions perquè la inèrcia farà aixecar-se de la cadira a més d’un. I finalment, els joves de Buscant el To i K-Liu deixaran anar el més original del seu repertori en la darrera sessió de concerts.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats