LOADING

Type to search

Actualitat

El Tapa a Tapa torna amb novetats

Selecció d’algunes de les propostes d’enguany

La gastronomia sitgetana viu una de les seves grans cites anuals, amb la celebració d’una nova edició del Sitges Tapa a Tapa, que un any més organitza el Gremi d’Hostaleria amb la col·laboració d’Estrella Damm, i de la qual en parlem àmpliament a L’Eco d’aquesta setmana.

Si l’any 2020 les dues edicions es van cancel·lar, l’any passat a la primavera el certamen va prendre un nou format, sota el nom De Tapa al Platet, pensat com una ajuda a un sector molt perjudicat per la Covid-19. I en la darrera ruta celebrada la passada tardor, tot i recuperar el format de sempre, es va celebrar encara envoltada d’un seguit de mesures restrictives que afectaven principalment en l’aforament dels locals. Ara és el moment de tornar a viure-la de ple.

Una de les principals novetats d’enguany és la digitalització de la ruta, a través d’un enllaç web que es pot trobar escanejant el codi QR que hi ha al llibret que conté tota la informació, o als mateixos establiments participants.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un especial sobre el Sitges tapa a tapa. Hi trobareu informació detallada de les novetats d’enguany i una proposta de 25 tapes seleccionades. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure