LOADING

Type to search

Actualitat

El turisme enfoca la recuperació amb alta ocupació i alça de preus

El Passeig de la Ribera, el diumenge del Patchwork, el 20 de març

El sector de l’allotjamen local –hotels i apartaments– preveu una ocupació alta durant la Setmana Santa, que els dies punters pot arribar al 90 per cent, amb una recuperació de les tarifes facturades després de dos anys sota mínims. També les previsions d’altres sectors econòmics –com la restauració, el comerç, els taxistes o el Port– són optimistes i apunten a uns índexs similars als registrats el 2019, abans de la pandèmia.

L’únic sector que no podrà treure profit dels condicionants favorables és el dels concessionaris de les platges; per primer cop en més de 30 anys no hi haurà hamaques ni serveis a les platges, ja que l’antic contracte s’ha extingit i el nou encara no ha entrat en vigor (es preveu que ho faci el juny, un cop s’examinin les 200 sol·licituds).

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem atenció a l’inici de la temporada turística i ampliem la informació sobre les previsions d’ocupació i els balanços recents. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA