LOADING

Type to search

Actualitat

El vi del Penedès tenyeix la gastronomia sitgetana

Les comarques de la vegueria s’uneixen en el plaer culinari i vitivinícola

Les taules del Restaurant Acqua, a l’Hotel Sunway, ja estan a punt. (Àlex Ferret)

Sitges rebrà la ruta gastronòmica D.O Penedès amb la intenció de fusionar els conceptes que caracteritzen els dos territoris: els vins del Penedès i la gastronomia sitgetana. El propòsit és potenciar i donar a conèixer els productes propis d’aquesta terra, tant a la ciutadania com als turistes d’aquestes comarques. Amb un mèrit objectiu de donar suport al sector de la restauració, tan afectada en aquests últims temps, fent valdre la polida feina dels restauradors.

Sota el nom La D.O Penedès també és Garraf, la ruta consistirà en l’oferta de diferents sopars amb maridatge en 12 restaurants diferents de la vila. La inauguració és aquest dissabte, 23 d’octubre, al Restaurant Acqua de l’Hotel Sunway.

Tots els detalls sobre aquesta nova ruta gastronòmica i el llistat de restaurants sitgetans que hi participen, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar l’edició en paper als punts de venda habituals i l’edició en PDF a la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure