LOADING

Type to search

Sin categoría

El Vila del Llibre inunda el cap de setmana de cultura

Diàleg a l’espai sitgetà del Vila del Llibre

Llibres, recitals poètics i rutes literàries ompliran els carres de Sitges aquest cap de setmana amb l’arribada de la segona edició del Sitges, Vila del Llibre. El Passeig Marítim esdevindrà l’epicentre d’un esdeveniment cultural que, a les portes de Sant Jordi, combinarà la literatura amb l’entreteniment per a tots els públics.

El festival s’estendrà en diferents emplaçaments de la vila, com l’hotel ME Sitges Terramar, el Centre d’Estudis del Mar o els Museus de Sitges, que acolliran activitats diverses durant els tres dies. El regidor de Turisme, Luismi García, remarca la col·laboració publicoprivada com “una oportunitat per incidir en un turisme cultural, sostenible i desestacionalitzat que, a més, aposta per Terramar com un espai a descobrir”.

El programa reuneix gairebé una vintena de taules, diàlegs i conferències que tindran lloc entre la sala de presentacions del Centre d’Estudis del Mar, els Jardins de Terramar, l’hotel ME i l’espai de presentacions del Passeig Marítim. A més, la cultura s’aproparà també als infants amb tallers familiars i contacontes als Jardins del Terramar i al mateix Centre d’Estudis del Mar.

La poesia jugarà un paper destacable en aquesta segona edició, amb recitals de la mà d’autors reconeguts com Cèlia Sànchez-Mústich o Joan Carles González Pujalte, entre altres. Així mateix, el Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges s’incorpora a la graella de programació amb un tast de vins i els Museus de Sitges proposes noves activitats amb la literatura modernista com a eix temàtic.

Paral·lelament, una quarantena d’editorials independents desplegaran les seves obres i novetats al llarg del mercat ubicat al Passeig Marítim. Els autors sitgetans amb novetats literàries hi tindran un espai propi i també hi haurà nombroses activitats organitzades per les entitats locals.

El Sitges, Vila del Llibre és un festival literari que forma part de la Xarxa de Viles del Llibre. Aquest 2022, la plataforma està integrada per l’Escala, Cabrils, Malgrat de Mar, Cervera, Piera, Barcelona i Manacor.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure