LOADING

Type to search

Actualitat

El xef Oriol Castro promociona el menjar saludable

L’alimentació saludable és una de les principals eines de prevenció i tractament de malalties cròniques. Una bona alimentació adaptada a les necessitats nutricionals de cadascú promou la salut i preveu les malalties. La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament té l’objectiu de promoure una alimentació saludable, conscient i sostenible per beneficiar la salut de la ciutadania i ha presentat la campanya Per a una alimentació saludable i conscient, que durarà fins a finals d’any.

La campanya inclou sis showcookings de prestigiosos cuiners. El primer es va emetre ahir al vespre amb Oriol Castro, xef del Disfrutar (dues estrelles Michelin) i deixeble de Ferran Adrià. El cuiner parla de diferents productes com el de la “Gilda de Disfrutar”, un plat inspirat en el típic pintxo basc que en aquest cas nosaltres elaborem amb verat  per realçar i donar importància a aquest peix blau tan mediterrani. Durant el showcooking, Castro també explica els diferents tipus de cocció d’una gamba, com coure verdures amb la màquina OCOO (una manera molt saludable de cuinar-les) i l’esferificació a través dels pèsols

Pròximament es publicaran les classes magistrals amb Valentí Mongay, Carme Suñé, Carme Arce, Javi Pradanas i Sandra Campillo. També s’ha publicat una guia d’alimentació saludable i s’oferiran xerrades i consells a càrrec de la nutricionista, Alba Vigó.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure