LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els avenços de la fase 2 i els nous contextos sanitari, social i econòmic, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana centra les seves informacions de l’impacte local del coronavirus en tres eixos: el sanitari, l’econòmic i el social. Ho fa amb novetats, reportatges, dades, opinió i anàlisi i exposant què suposa l’accés a fase 2 que Sitges i Ribes experimentaran a partir de dilluns.

A les pàgines de L’Eco d’aquesta setmana detallem el canvi a fase 2 i les novetats que impliquen aquesta escalada, però el desconcert que ha generat el no poder tenir connexió amb Barcelona ni que puguin arribar visitants de la ciutat, esperats pels negocis locals desprès de dos mesos i mig d’extremes dificultats.

També us expliquem com serà anar a les platges, que obren els seus serveis la setmana vinent i el trasllat de sorra previst per als propers dies (polèmica inclosa dins del Govern), quin és el tipus de turisme que hi arribarà (detectat a partir de les cerques a Internet), quins hotels han començat a obrir portes, què està preparant el Port i com està afectant la situació al sector dels casaments.

L’espectacular evolució de Sant Camil, que ha passat de 170 ingressats per coronavirus a només tres, també és motiu d’un reportatge, així com les proves PCR que començarà a fer el CAP o les visites que presencials que han començat a programar les residències que no tenen positius. També us expliquem com serà l’obertura dels centres educatius, a partir de la setmana vinent, i com estan vivint la situació actual els sense papers de Sitges i Sant Pere de Ribes.

A banda de la informació relacionada amb la Covid-19, també us expliquem la unió de diversos sectors econòmics i cívics de la societat civil de Sitges en defensa del turisme, el projecte de millora de la riera de Ribes que han programat els promotors de l’Autòdrom, què va passar al Ple municipal de Sitges i que Albert Sáez, membre del Consell Editorial de L’Eco de Sitges, ha estat nomenat director d’El Periódico de Catalunya. A les pàgines d’aquesta setmana també publiquem un especial sobre el sector immobiliari local.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Andreu Bosch, Juanjo Corcuera, Teresa García, Alba Gràcia, Ferran Martínez, Manel Martínez, Mapi Martínez – Zurita, Jordi Mas, Carles Mayol, Xavi Nin, Pedro Palacios, Elisabeth Pérez i Almuth Petrus. Les contres són de Francesc Borderia (Sitges) i Teresa Tort (Ribes).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)

També pots veure