LOADING

Type to search

Actualitat

Els botellots, el balanç de la Festa Major i el camp d’Aiguadolç, a L’Eco

El balanç de la Festa Major, el descontrol dels botellots, el tractament contra les paneroles, els talls d’aigua als pisos de l’antiga Blanca Subur, els 75 anys del camp municipal d’Aiguadolç i l’estiu del 1969 de Josephine Baker a Sitges centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana. Amb el setmanari trobareu el programa del Festival Dona, que se celebra la setmana vinent al Prado.

“Val més això que res”. Amb aquest sentiment generalitzat abordem el balanç de la Festa Major més difícil. Expliquem com ha anat, els millors moments, però també els més difícils i publiquem una àmplia elecció de fotografies. També publiquem un Auca de la Festa Major, elaborada pel nostre il·lustrador Carles Roig.

La informació local passa per les aglomeracions a la matinada a les platges i els botellots. Analitzem l’estat de la situació, expliquem el context i ens apropem al perfil dels participants. També expliquem les primeres multes posades per la Policia Local a compradors de la venda il·legal, la desinsectació duta a terme per l’Ajuntament contra les paneroles que envaeixen diversos carrers de Sitges, els problemes amb l’aigua que tenen els veïns de Quint Mar i l’incident amb el pneumàtic del camió del servei de neteja que va explotar el dia de Festa Major.

Un ampli reportatge de Pedro Palacios narra l’estiu que la vedette Josephine Baker va passar l’any 1969 a Sitges amb els seus 12 fills adoptats. També acomiadem el gelater Matteo Olivier i l’administrador de Sant Pau Magí Miret, traspassats en els darrers dies; publiquem un nou capítol de les papallones de Sitges i entrevistem Carme Artigas i Carles García, responsables del Festival Dona. El relat de malvasia de Lletres és de Mercè Carandell.

Les pàgines de Sitges in English detallen els aldarulls de la nit de Festa Major, l’explosió del pneumàtic del camió de neteja que va provocar danys lleus a una família i la celebració del mundial d’escacs femení i del campionat internació a golf a Sitges.

La informació esportiva posa l’accent en els 75 anys del camp municipal d’Aiguadolç, en la nova temporada dels equips locals de futbol, en la medalla de Toni Ponce als Paralímpics, en la iniciativa dels Veterans del Sitges contra l’ELA i en el campus d’estiu del Rugby.

La secció de Cultura aborda el Monocicle, l’exposició de La Cubana, el nou festival Holístic i les visites al Castell de Ribes.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Pere Badia, Alejandro Cabezas, Núria Camps, Pere Coll, Ana Echevarría, Jordi Fusté, Alfons Malet, Eva Martín, Ivan Martínez, Xavi Miret, Pedro Palacios, Aleix Ramírez, Àngel Rútia, Marta Torrijos, Ignasi Viladevall i Júlia Vigó, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. Les contres són de Joan Duran (Sitges) i Jordi Rius (Ribes). L’apunt és de Jordi Inglada.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra a l’iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure