LOADING

Type to search

Actualitat

Els candidats se citen

L’Eco de Sitges ha convocat als caps de llista de les tretze formacions que concorreran a les eleccions municipals a un programa de debats a dos, que se celebraran en dues sessions, dimecres 15 (a la Sitgetana de les Pruelles) i dimarts 21 (al Pic Nic). Els cara a cara tindran 30 minuts de durada cadascun i els candidats no sabran prèviament els temes a debatre, amb l’objectiu d’afavorir l’espontaneïtat.

Només una de les tretze llites del 26M no participarà en els col·loquis: Podem. Per raons d’agenda, la seva candidata no podrà ser-hi a la invitació, així com tampoc cap altre membre de la llista. La invitació inicial consistia que els candidats de les llistes que tenen tres o mes representants al Ple debatessin dues vegades, mentre que la resta ho farien una. Amb l’absència de Podem, finalment els alcaldables que tenen dos o més representants tindran dues participacions. Podeu llegir els aparellaments en la pàgina 12 d’aquest mateix número de L’Eco.

No serà, però, l’únic debat electoral, ja que, com a mínim, n’hi ha tres més de previstos, però en tots els casos amb els tretze candidats. El Rotary Club els ha citat el dia 13 a la Masia; el Prado, l’endemà al saló teatre per parlar de cultura, mentre que Ràdio Maricel i Maricel TV tenen programat el seu el dia 17.