Els clubs de lectura obren inscripcions

Les biblioteques incorporen una sessió específica per als amants de la novel·la negra

Les dues biblioteques de Sitges –la Santiago Rusiñol i la Josep Roig i Raventós– reprenen el seu funcionament habitual després de les reduccions horàries dels mesos d’estiu. Una de les propostes més consolidades del seu calendari d’activitats és la dels clubs de lectura, que ja han obert el termini d’inscripcions per al curs 2022-2023. Les sol·licituds es poden formalitzar fins al diumenge 11 de setembre trucant al 93 894 11 49 o enviant un missatge al correu electrònic b.sitges.sr@diba.cat.

Els interessats també poden apuntar-se presencialment a la mateixa Biblioteca Santiago Rusiñol. L’equipament està obert els matins de dimecres a divendres de 10h a 14h i les tardes de dilluns a divendres de 15.30h a 20h. L’únic que han d’anotar són el nom i els dos cognoms, un número de telèfon, una adreça de correu electrònic i el número de carnet de la biblioteca (o fer-se el carnet en cas de no tenir-lo).

Els detalls dels sis clubs de lectura, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats