LOADING

Type to search

Eleccions Catalanes

Els comuns presenten el seu model de país a Sitges

Carme Gasulla i Marc Parès, a Sitges aquest matí.

En Comú Podem alerta del moment d’emergència climàtica al món i creu que és el moment d’actuar. La seva aposta és la d’orientar el sistema productiu a la indústria verda, segons han apuntat avui a Sitges, durant la presentació de les propostes mediambientals.

Els comuns veuen clau que els pobles i viles treballin junts amb el Govern de la Generalitat per avançar cap a un model urbanístic que “sigui realment sostenible”. Creuen que “no és bo anar modificar els models urbanístics en benefici de les empreses desenvolupadores” i es mostren especialment crítics amb projectes com el de l’Autòdrom o Barcelona World. Les seves propostes es basen en la protecció dels espais naturals, especialment en la zona litoral, d’acord amb pactes que puguin garantir aquesta transició ecològica, de la qual, ells consideren que se n’ha de poder beneficiar tothom i no només les classes benestants.

En la presentació de les propostes mediambientals aquest matí a Sitges, En Comú Podem ha reunit la Carme Gasulla, regidora dels Comuns Verds a l’Ajuntament de Sitges i candidata a les eleccions del 14 de febrer a la circumscripció de Barcelona, i Marc Parés, diputat de la formació al Parlament. L’acte s’ha celebrat al costat del parc infantil de la Platja Sant Sebastià.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure