LOADING

Type to search

Actualitat

Els efectes del temporal, les esquerdes als blocs de Pins Vens i la Festa Major de Sant Pau, a L’Eco

A L’Eco d’aquesta setmana fem un repàs exhaustiu dels efectes del temporal a Sitges i a Ribes, amb diverses dades i anàlisi de les causes.

A les pàgines de Sitges us expliquem que diversos edificis de Pins Vens estan patint esquerdes per les obres de construcció del nou camp de rugbi, que el PSC planteja entrar al Govern municipal, que un pla permetrà rehabilitar edifici antics, que la Comissió del Carnaval recuperar el concurs de mestres xatonaires, que el Festival Jardins de Terramar confirma la quarta edició –tot i la distància amb l’Ajuntament– i que Cultura programa una agenda amb 34 actes anuals, entre d’altres temes.

A les pàgines de Ribes us expliquem tot els detalls de la Festa Major de Sant Pau, que comença avui; entrevistem l’alcaldessa, Abigail Garrido; i que l’atur castiga especialment a les dones del municipi, entre d’altres temes.

Amb L’Eco d’aquesta setmana també trobareu un exemplar de La Pregonera, la nova proposta d’agenda cultural de l’Ajuntament. Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.

També pots veure