LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els hotels, a punt per a l’estiu

El Sunway va ser el primer en reobrir, el passat 18 de maig, primer dia de la fase 1

La majoria d’hotels de la vila ja tenen fixada la data de reobertura i aquesta s’espera per als pròxims dies, durant la segona quinzena del mes de juny. La reunificació la regió sanitària ha fet que diversos hotels hagin avançat la seva data prevista, tot i que no esperen una gran allau de clients. A finals de la setmana vinent s’espera que hagin obert més del 50% dels hotels de la vila, i  a principis de juliol ja ho hauran fet més del 90%

Aquest cap de setmana hi haurà oberts una tercera part dels hotels de 4 i 5 estrelles de la vila. El primer a fer-ho va ser el Sunway, el primer dia de fase 1, el dia 18 de maig. Després va seguir l’Hotel Calípolis, i la setmana passada va tornar a l’activitat el MIM. El divendres van opborir les portes els dos hotels del Port, l’Estela i l’hotel Port de Sitges.

A la llista s’afegiran el Mediteráneo, el Kalma i l’Antemare i pels volts de Sant Joan, dues terceres parts dels hotels més luxosos de la vila, ja estaran preparats per rebre clients de la resta de l’Estat. L’Alenti, el Dolce, i el ME Sitges encara no tenen clar la data de reobertura, tot i que intueixen que serà un cop es reobrin les fronteres, a partir de l’1 de juliol. Aquella setmana també tornarà a funcionar com a hotel el Meliá Sitges, que aquests darrers mesos ha funcionat com a hospital, per alleugerir els Camils i evitar contagis.

Uns quants dels hotels de Sitges s’han hagut de reinventar i han aprofitat els seus enormes espais interiors. Les terrasses van buscades –ara per ara la gent evita i els interiors dels locals– i el Sitges Royal Rooms, el Xalet o el Sitges 1883 han fet tractes amb diverses botigues de degustació de vins o locals d’oci nocturn, per traslladar el seu negoci, tot i que mantenen obertes les respectives botigues, als allotjaments del centre.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)