Els incidents nocturns, el pressupost i la vaga de les llars d’infants, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana tracta el context els incidents nocturns, el pressupost municipal, la vaga a les llars d’infants, la festa de Sant Sebastià, els nous passos vianants i ascensors, la nova programació de La Pregonera, la Mitja Marató i la valoració ciutadana de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, entre d’altres temes.

Els incidents nocturns de Cap d’Any, les possibles condicions homòfobes d’un d’ells i les conseqüències que han provocat son motiu d’una àmplia cobertura a les nostres pàgines. Parlem del retrat dels autors, de les dades de denúncies i les veus de la Policia, els veïns i els responsables de l’oci nocturn.

L’actualitat local també passa pel pressupost municipal del 2023, l’aposta d’Aurora Carbonell pel projecte de Vallcarca, la vaga convocada a les llars municipals d’infants, els nous passos de vianants, la substitució dels ascensors, les obres del col·lector i noves notícies de tall polític, en aquest cas, de l’ANC i de Vox.

La celebració de la festa de Sant Sebastià, el nou Espai Festes de L’Escorxador, el balanç de Reis i dels pessebres dels Xulius, la programació de l’Espai Jove i les noves propostes de maridatge de La Llotja són altres dels temes abordats. Aquesta setmana publiquem la primera part de l’ampli reportatge elaborat per Ignasi M. Muntaner sobre les dates commemoratives d’aquest 2023.

Les pàgines de L’Eco in English tracten sobre la investigació de l’agressió al carrer Joan Tarrida, el projecte de Vallcarca, les obres dels ascensors de sota la via i les del col·lector d’aigües residuals.

La informació de Ribes se centra en els preparatius de la Festa Major de Sant Pau, el correfoc, l’enquesta de la ciutadania sobre la gestió municipal, la indignació de l’alcaldessa obre l’augment del peatge, les incidències en els carregadors elèctrics, la formació dels monitors de menjador, el rescat d’un caçador i els nous recursos que reclama la Fundació Miranda.

A Cultura posem l’accent en la programació d’enguany de La Pregonera, l’aposta cultural del Prado, l’exposició de Mercedes González al GER, el desè aniversari el Cineclub, la cessió de dues obres dels museus a Valls i la lectura de David Jou sobre les obres de Pere Stämpfli. El relat de Malvasia de Lletres és d’Eugènia Kléber.

A Esports destaquem la Mitja Marató, el liderat assolit per la UE Sitges, el derbi del B, la destitució de l’entrenador del Bàsquet Ribes, els reforços de l’Handbol Ribes, el torneig de futbol sala de Sant Pau a Ribes i la Travessia d’Hivern celebrada al Port.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Magí Almirall, Alejandro Cabezas, Juanjo Corcuera, Sali Esparducer, Isabel Malynicz, Mimar Marcos, Ignasi M. Muntaner, Ful Navalón, Susana Preston, Isidre Roset, Martí Sáez, Josep Maria Tubau, Judith Vallverdú i Ignasi Viladevall, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Joan Duran (Sitges) i Teresa Tort (Ribes). L’apunt és de Berta Longas.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Articles relacionats