Els ingressats per Covid a Sant Camil baixen a nivells mínims

- Publicitat -

L’Hospital de Sant Camil ha tornat a la desena d’ingressats per coronavirus, després d’haver experimentat un augment amb la cinquena onada. Aquest increment, però, ha estat notablement inferior als d’anteriors onades. El mes d’agost, igual que el juliol, s’ha tancat amb quatre defuncions a causa del virus, entre les 188 acumulades a l’Hospital des que va començar la pandèmia.

Actualment, hi ha 11 ingressats per Covid a Sant Camil. Es tracta de la meitat que fa dues setmanes i una cinquena part de les xifres registrades en la segona quinzena de juliol, quan es va arribar als 55 pacients. Els 11 actuals són xifres estables dels mesos amb menys incidència del virus.

La cinquena onada ha multiplicat el nombre de positius de manera espectacular i molt per sobre que les anteriors. Però els efectes hospitalaris i letals han estat molt inferiors en percentatge. Amb la irrupció de la Covid, Sant Camil va arribar a estar totalment copat per malalts de coronavirus: n’hi va arribar a tenir fins a 170 a finals de març.

Els efectes posteriors a les festes de Nadal també van resultar agressius en l’ocupació hospitalària, ja que es va arribar als 134 ingressats a finals de gener. Aquest mes es van sumar fins 35 defuncions a Sant Camil, una xifra en consonància amb abril del 2020, quan se’n van notificar 50. La cinquena onada, en canvi, ha deixat unes xifres letals menys dolentes: quatre morts al juliol i quatre a l’agost.

Notícies relacionades:
Sitges registra l’augment més baix de nous positius de tot l’any (2 de setembre de 2021)
Els vacunats a Sitges i a Ribes encara no arriben al 65% (31 d’agost de 2021)
Els nous contagiats tenen al voltant de 40 anys (27 d’agost de 2021)
Pocs positius nous, però el risc torna a augmentar (26 d’agost de 2021)
La Festa Major arriba amb tots els indicadors epidemiològics favorables (23 d’agost de 2021)
La platja es torna a omplir a la matinada en el primer divendres sense toc de queda (21 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats