LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els ingressats per Covid a Sant Camil tornen a créixer

Una imatge de la porta principal de Sant Camil de fa dos mesos

L’Hospital de Sant Camil ha sortit de la situació tècnica de Covid zero a tornar a omplir els llits amb pacients amb el virus. A data d’ahir eren 17, mentre que fa una setmana es tractava de només 5. Les previsions apunten que la xifra continuarà pujant de manera paral·lela a l’augment de positius que s’està registrant a Sitges i a Sant Pere de Ribes, com arreu del país.

Els efectes del repunt s’estan notant també en les hospitalitzacions. Fa un mes n’hi havia a tot Catalunya 321; ara són el doble després d’un increment progressiu durant tot el mes de novembre. Per tant, era qüestió de dies que la nova situació es reflectís també a Sant Camil.

Els 17 ingressats per Covid no és una quantitat alarmant, ni de bon tros, per a un centre que va destinar tots els seus llits (170 pacients) a afectats pel vidus en ple confinament i que el mes de gener d’aquest 2021 va arribar a tenir-ne 134. Durant la cinquena onada de començament de juliol, en va tenir 55. L’interrogant és on s’aturarà la corba actual d’augment per poder valorar si la situació passa de preocupant a un altre escenari superior.

El novembre ha estat un dels mesos més satisfactoris en el mapa de la Covid a Sant Camil: no hi ha hagut cap defunció a causa del virus. Aquesta situació només s’havia produït el maig passat, i els mesos de juny i juliol del 2020, després del confinament total, que va reduir provisionalment l’abast del virus.

Notícies relacionades:
230 escolars de Sitges estan confinats (29 de novembre de 2021)
El nombre de positius continua pujant i fa créixer la tendència (25 de novembre de 2021)
El Maria Ossó i l’IES Vinyet tampoc escapen del virus (25 de novembre de 2021)
El repunt de la Covid confina 73 escolars de Sitges (23 de novembre de 2021)
L’augment de casos confina 48 alumnes del Miquel Utrillo i una llar d’infants (20 de novembre de 2021)
El virus torna a créixer a Sitges i els indicadors es multipliquen per quatre en deu dies (18 de novembre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure